dissabte, 14 de desembre del 2013

CONCERT A L'ALQUERIA

Ahir divendres dia 13 de desembre el cor Bonavista va realitzar un magnífic concert a la escoleta Infantil l'Alqueria. Enhorabona a tots els alumnes del Cor i molt d'ànim per la setmana que ens espera. Açí teniu algunes fotos que molt gustosament ens ha enviat la mestra del cole Macrina. Gràcies.



PRÒXIMS CONCERTS


- Primera actuació divendres 13 de desembre per la vesprada a l’Escoleta Municipal. Aquest concert els pares/mares no poden assistir a l'acte és solament pels pares/mares d' Escoleta. 

-Segona actuació dilluns 16 de desembre per la vesprada a les 18 hores al Gimnàs de l’escola. Concert de Nadal dedicat a les mares/pares dels alumnes del Cor Bonavista. 

-Tercera actuació dimarts 17 de desembre pel matí a l'Auditori d' Alaquàs, com a cloenda del festival d' Educació Infantil. Aquest concert els pares/mares no poden assistir a l'acte és solament pels pares/mares d'Educació Infantil. Els alumnes acudiran directament a l’Auditori a les 9:00 hores i tornaran a l’escola a les 13 hores amb els Mestres. 

- Quarta actuació dijous 19 de desembre a les 16 hores, festival de nadales a l'Auditori d' Alaquàs. Quan ens faciliten les entrades donarem a cada xiquet/a una entrada i una hora abans, les taquilles estaran obertes per si sobren entrades i algun pare/mare més vol assistir. Al finalitzar el concert no tornarem a l'escola, cada pare/mare recollirà al seu fill/a a l’auditori. Recordem que eixe dijous hi haurà assaig de cor. 

 -Última actuació és el divendres 20 de desembre pel matí a l’escola, concert de nadales per als alumnes de primària. Aquest concert els pares/mares no poden assistir a l'acte és solament pels alumnes d'Educació Primària. 

Important: Hauran de dur el uniforme següent per a totes les actuacions, pantaló o falda negra o blau fosc, sabates negres i camisa o suèter de manega llarga  negre i damunt el polo taronja de l’escola.

Aprofitem per desitjar-vos unes Bones Festes i el millor pel 2014.


Els professors de Música.