diumenge, 26 de maig del 2013

SETMANA DE CONCERTS



Us informem que aquest setmana tenim amb el Cor varies  actuacions.


- Dijous 30 de maig per la vesprada a l’Escoleta Municipal dins dels actes de la Setmana Cultural. Aquest concert els pares/mares no poden assistir a l'acte és solament pels pares/mares d' Escoleta. El concert és realitzarà dins l’horari lectiu.

En aquest concert: Hauran de dur el uniforme de pantaló o falda negra o blau fosc, sabates negres i el polo taronja de l’escola.
  
-Dissabte 1 de juny pel matí a les 12 hores al Castell d’Alaquàs. Concert juntament amb la banda juvenil d’ Alaquàs i diferents centres d’Educació Secundària i Primària de la nostra localitat.

En aquest concert: Hauran de dur el uniforme de pantaló vaquer, sabates oscures i samarreta, camisa o polo de color blanc.

Important: Eixe mateix dissabte els alumnes acudiran directament al Castell on és realitzarà un assaig a les 10 hores abans del concert.
Quan ens faciliten les entrades  les donarem a cada xiquet/a, recordem que sense invitació no és podrà accedir al Castell. Al finalitzar el concert cada pare/mare recollirà al seu fill/a al Castell.

Recordem que el dijous  30 de maig hi haurà assaig de cor.
 
PD: Molt d'ànim per aquesta gran setmana. 


Els professors de Música.