diumenge, 14 de març del 2010

GRUPS VOCALS

Açí vos presentem un vídeo que ens ha recomanat el nostre alumne Fran de 6é C, el grup s'anomena VOCAPEOPLE.

Aquest grup vocal canta “a capella” (sense instrumentos musicales),està format per vuit cantants-actors d'origen israelí. És una barreja de humor amb una encertada selecció musical.

No són copia de res, ni de ningú, és tracta d'una innovació pura. Per això ens agraden, ja que s'animaren a fer alguna cosa diferent.




Ara nosaltres vos presentem un grup és PS22 Chorus agafen aquest nom de la seua escola de primària a la que pertanyen , Public School 22, de Graniteville (Staten Island), en Nova York. Estudien quint grau, tenen entre 10 i 12 años i cada any és renoven. En principi no són més que el típic cor que existeix en moltes escoles del món, però el que els diferència de la resta de cors i la persona que els ha convertit en un fenòmen social és el seu profesor, Gregg Breinberg. Mr. B, que és como el nomenen els xiquets, sabia per la seua propia experiència que era poc motivador un repertori basat en el típic cançoner de tota la vida, així que va decidir arriscar i va tractar d'ensenyar temes més pròxims als seus alumnes. La resposta d'ells fou molt positiva i va aconseguir que cantaren composicions de cantants actuals.

Ací vos deixe dos cançons: VIVA LA VIDA by Coldplay i "JUST DANCE" by Lady Gaga