dissabte, 20 de desembre del 2008

NOTICIA PUBLICADA A LA WEB DE L'AJUNTAMENT D'ALAQUÀS


Els col·legis d'Alaquàs reben el Nadal amb el tradicional Festival Escolar de Nadalenques

16/12/2008
Hui han actuat els col•legis Vila d'Alaquàs, Bonavista i Sanchis Almiñano. El dijous ho faran els centres González Gallarza, Madre Josefa Campos i Olivar I

Com cada any, els centres escolars d'Alaquàs celebren el tradicional Festival de Nadalenques per tal de donar la benvinguda a les festes. La primera sessió s'ha celebrat aquesta vesprada a l'Auditori Nou. En ella han actuat els col·legis Vila d'Alaquàs, Bonavista i Sanchis Almiñano. El dijous a les 16 hores actuaran els centres González Gallarza, Madre Josefa Campos i Olivar I.

Centenars de persones, entre alumnes, professors i mares i pares, han estat presents en aquesta cita que s'ha consolidat a la ciutat com una de les cites més importants de Nadal i com un exemple de tolerància i respecte cap els altres.

La primera actuació de la vesprada ha estat la del col·legi Vila d'Alaquàs. Dirigits per Inma Murgui han interpretat dues nadalenques, L'establia i És Nadal. A continuació ha actuat el cor del col·legi Bonavista dirigits per Vicent Català i Anna Hernandis, que han interpretat Les dotze van tocant i Sant Josep i la Mare de Déu. L'última actuació de la vesprada ha estat la del Sanchis Almiñano, que sota la direcció de Paco Mengual, han interpretat I will follow him i Tengo el corazón contento. Com és habitual, l'acte es s'ha tancat amb la nadalenca conjunta interpretada per tots els cors participants.

El dijous actuaran els col·legis González Gallarza, Madre Josefa Campos i Olivar I.

Des de l'Ajuntament d'Alaquàs s'ha obsequiat tots els participants amb un regal en agraïment a la seua participació i el seu interès un any més per formar part d'aquesta iniciativa conjunta.